Drama u Osijeku okončana samoubistvom

Izvor: RTS, 26.Jul.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Osijeku okončana samoubistvom

Dve osobe su ubijene u blizini jednog trgovačkog centra u Osijeku. Napadač se, nakon višesatnih pregovora, ubio u kafiću.

Talačka drama je okončana nakon pet sati. Trojica specijalaca ušla su kafić pod punom opremom, a snajperista se povukao sa svog položaja. Nakon trojice specijalaca, u kafić je ušlo još njih šest.

Upadu je prethodio zvuk nalik na pucanj te su specijalci ušli u kafić. Pronašli su mrtvo telo, navodi HRT.

Jake policijske snage >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naoružane dugim cevima bile su opkolile široko područje oko trgovačkog centra i nikome nisu dopuštale pristup. U nekoliko navrata su razmenili vatru s napadačem.

Nezvanično se saznaje i da je motiv ubistva ljubomora, izvestio je ranije Jutarnji list. Prema nezvaničnim informacijama Večernjeg lista, napadač je Musa Petričević, koji je ubio svoju ženu Slađanu i gosta lokala Draga.

Glas Slavonije preneo je izjave očevidaca da se nešto pre 12 časova nepoznata muška osoba zaustavila ispred kafića, izvadila pušku iz prtljažnika i ušla u taj ugostiteljski objekt, i počela da puca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.