Drama u Hrvatskoj: Dvostruki ubica uhapšen zbog otmice

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Hrvatskoj: Dvostruki ubica uhapšen zbog otmice

U ponedeljak uveče policija u Đurđevcu dobila je informaciju da je naoružani muškarac nakon krađe u jednom šoping centru oteo žensku osobu i udaljio se u nepoznatom pravcu. Drama, koja je trajala cele noći, okončana je pošto je otmičar uhapšen u Zagrebu.

Večernji list javlja da je otmičar uhapšen, a oteta žena je dobro.

Ceo grad je bio pod policijskom opsadom, a u pomoć su stigli i pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko.

Bile su blokirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve ulice u široj okolini Đurđevca.

Jutarnji saznaje da je reč o Zdravku Kenđeliću, koji je navodno uhvaćen u krađi sapuna, i kada mu je pripadnim obezbeđenja on je krenuo da beži.

Policija je saopštila da je on pucao na pripadnike policije, a potom uleteo u zlatni "pežo", koji je vozila žena koju je uzeo za taoca.

Jutarnji javlja da se o Kenđeliću priča da je u Nemačkoj proveo 14 godina u zatvoru zbog dvostrukog ubistva, odakle je deportovan 2010. Prvo je navodno dobio šest godina zbog ubistva jedne osobe, a na dodatnih osam godina robije navodno je osuđen zbog ubistva cimera u zatvorskoj ćeliji. Smetalo mu je, navodno, njegovo hrkanje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okončana talačka kriza u Hrvatskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Mar.2014

Okončana je višesatna talačka kriza u Hrvatskoj. Naoružani muškarac, koji je oteo jednu ženu u Đurđevcu, uhapšen je jutros u Zagrebu. Index.hr navodi da je informacija da je osumnjičeni uhapšen stigla nešto posle osam časova jutros. Iz policije je potvrđeno da je osumnjičeni uhapšen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dvostruki ubica posle krađe sapuna oteo ženu

Izvor: Večernje novosti, 11.Mar.2014

ZAGREBOD STALNOG DOPISNIKA Drama sa otmičarom Zdravkom Kenđelićem (46) iz Đurđevca, koja je počela u ponedeljak uveče kada je oteo Anu P., završila se u utorak ujutro, nakon što ga je policija uhapsila u Zagrebu. Dvostruki ubica je u Lidlu pokušao da ukrade sapun, a kada je policija intervenisala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.