Drama u Beogradu: Muškarac pretio nožem deci? VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 16:07

Drama u Beogradu: Muškarac pretio nožem deci? VIDEO

Nepoznata osoba navodno je ugrozila bezbednost petoro dece u Beogradu, kada je ranije danas u toku dana izvadio nož nakon svađe u tramvaju.

Kako se navodi u objavi na stranici "Moj Beograd rezerva", do incidenta je došlo nakon prepirke u tramvaju.

Naime, navodno su dečaci stiskali kočnicu u vozilu GSP-a, što je dovelo do rasprave u kojoj je sukob umalo eskalirao kada su tinejdžeri izašli van vozila.

"Nepoznata osoba je izvadila nož na 5 klinaca u tramvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Vojvode Stepe jer su stiskali kočnicu sve vreme. Klinci su čekali da izađe iz tramvaja da se obračunaju sa njim. Pa kad je video da ih je 20, nije vozač hteo da otvori dok ne dođe policija. On je negde bacio nož kroz prozor dok se tramvaj još kretao. Policija je reagovala jako brzo, manje od 5 min im je trebalo da dođu", navodi se u objavi.

Patrola iz stanice Voždovac je za 3 minuta bila na licu mesta.

Utvrđeno je da je S. N. (38) fizički napao i povredio maloletnog L. R. kojeg je udario po licu, zbog čega je maloletnik zadobio oteklinu lica.

U tramvaju pronađen i nož "skakavac", dužine sečiva oko 12 cm.

S. N. je priveden u policijsku stanicu. Maloletni L. R. kolima Hitne pomoci prevezen na UC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.