Drama u Belorusiji: Letonski vojnici prešli granicu

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 19:06

Drama u Belorusiji: Letonski vojnici prešli granicu

Dvojica naoružanih letonskih vojnika narušila su belorusku granicu, saopštio je Državni granični komitet Belorusije.

"Kamere CCTV snimile su trenutak ilegalnog prelaska beloruske granice od strane dve nepoznate osobe u vojnoj uniformi. Naoružane snage bezbednosti ušle su na belorusku stranu na dva metra, prošetale granicom, a zatim se vratile nazad u Letoniju", navodi se na Telegram kanalu ministarstva.

Granični komitet je napomenuo da se incident dogodio 30. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << avgusta na granici sa Letonijom na kontrolnom punktu Grigorovščina.

"O činjenici ilegalnog prelaska državne granice Republike Belorusije obaveštena je susedna strana na propisan način", ističe se u poruci, prenela je RIA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.