Pucnjava u srednjoj školi: Stradala jedna osoba, tri povređene VIDEO

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 16:41

Pucnjava u srednjoj školi: Stradala jedna osoba, tri povređene VIDEO

U pucnjavi u srednjoj školi "Peri" najmanje jedna osoba je poginula, a tri su povređene.

Napadač je otvorio vatru na učenike iz Ajove prvog dana nakon povrtka sa zimskog raspusta.

Kako navodi televizija En-Bi-SI (NBC), pozivajući se na više policijskih izvora, naoružani napadač je preminuo od prostrelne rane koju je sam sebi naneo.

Osumnjičeni napadač je identifikovan, izjavio je na pres konferenciji šerif okruga Dalas, Adam Infanti, ali je odbio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da saopšti više detalja.

Brojne hitne službe su na terenu. Hitna pomoć, više policijskih jedinica, helikopteri hitne pomoći i vatrogasci pozvani su u školu nešto posle 7.40 časova, piše Dejli mejl.

FBI je na licu mesta.

Ovu školu pohađa oko 1.785 učenika.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, identifikovani napadač je na svojim profilima pre samog napada objavio uznemirujuću fotografiju i uz čudni izraz lica napisao "sada čekamo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.