Drama na Limu, devojka skočila sa mosta

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 12:54

Drama na Limu, devojka skočila sa mosta

Prava drama odigrala se rano jutros na reci Lim kod Bijelog Polja kada je nadležnim službama dojavljeno da je mlađa ženska osoba skočila sa mosta u vodu.

Odmah su o tome obavešteni vatrogasci spasioci, koji su stigli na lice mesta.

"Oko 7.45 javljeno nam je da se devojka bacila sa mosta. Odmah su krenule dve ekipe, ugledali smo devojku koja je bila zakačena u granju. Spušten je čamac u vodu kako bi se došlo do nje. Vatrogasci spasioci uspeli su da je izvuku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz vode na sigurno, a zatim je transportovana u bolnicu. Bila je u svesnom stanju, prisebna i razgovarala je sa vatrogascima", rekao je za RINU Milonja Rakonjac komandir Službe zaštite i spasavanja u Bijelom Polju.

Ono što je vatrogascima spasiocima otežavalo akciju spasavanja jeste izuzetno visok vodostaj reke Lim.

"Čamcima se išlo do ostrva na kom je voda zadržala devojku, a zatim su vatrogasci plivali do nje kako bi je izvukli iz nabujalog Lima", dodaje Rakonjac.

Prema dobijenim informacijama, devojka koja je skočila u reku Lim je učenica srednje škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.