Kraj drame na Autokomandi: Muškarac se predao policiji? FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2023, 20:37

Kraj drame na Autokomandi: Muškarac se predao policiji? FOTO/VIDEO

U toku je hapšenje muškarca Ž. K. (55) koji je na Autokomandi pretio samoubistvom.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac je identifikovan kao Ž.K. (55), koji je po struci doktor. Kako nezvanično saznaje Blic, on je predao oružje pregovaračima.

Kako javlja reporter "Blica", Ulica Ljutice Bogdana je zatvorena. U međuvremenu tokom akcije su stigla i braća muškarca koji preti da će se ubiti i koji pokušavaju da pregovaraju sa njim.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nezvaničnim informacijama, braći je policija dala pancire kako bi bili sigurni da se ništa loše neće dogoditi.

"Na terenu veliki broj policijskih patrola. Navodno neko pokušava da se ubije, postoji mogućnost i da ima taoca. Sve informacije su nezvanične", navodi se ispod videa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprečili su večeras u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu pedesetpetogodišnjeg muškarca, koji je kod sebe imao vatreno oružje, da počini samoubistvo.

Lice se predalo policiji, nakon čega je uz pratnju, prevezen u zdravstvenu ustanovu na dalje preglede.

U rešavanju ove situacije učestvovali su pripadnici Pregovaračkog tima MUP-a, kao i Interventne jedinice 92, Uprave saobraćajne policije i Policijske stanice Savski venac, saopštio je MUP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.