Drama Bekija Bekića: Odbrojavao sam dragocene sekunde dok se moja ćerka gušila

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama Bekija Bekića: Odbrojavao sam dragocene sekunde dok se moja ćerka gušila

Pevač Beki Bekić vozio je zaustavnom trakom svoju ćerku Emiliju koja se gušila, kad ga je zaustavio saobraćajni policajac i kaznio

Krajem prošle nedelje pevač Beki Bekić (52) preživeo je pravu dramu sa svojom ćerkom Emilijom. Ona mu se javila s posla da hitno dođe po nju, jer joj nije dobro. Izbezumljeni pevač je istog trenutka seo u auto i sa Konjarnika gde stanuje pojurio na Novi Beograd gde radi njegova ćerka. Emiliju je stavio u auto i pojurio, ali dočekala ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je gužva na autoputu, pa je nastavio da vozi zaustavnom trakom, ali ga je ubrzo zaustavila saobraćajna policija, pišu Vesti-online.

"Policajac me je pitao da li znam šta sam uradio. Naravno da znam! Pogledao je isprave i rekao da ću morati kod sudije za prekršaje. Rekao sam da nema problema samo da me pusti da idem. Nisam hteo da mu objašnjavam, niti da ga ubeđujem da žurim. Bio sam nervozan kao pas, samo sam hteo da brzo završimo. Odbrojavao sam u sebi dragocene sekunde dok se moja Emilija gušila", priča Beki drhtavim glasom.

Ipak, uspeo je da dovede ćerku do privatne ordinacije u kojoj se leči gde je odmah dobila injekciju za otvaranje bronhija. Emilija ima alergijsku astmu i nekoliko puta je Beki nosio ćerku na rukama do lekara, jer kada joj se dogodi napad mora hitno da dobije injekciju za otvaranje disajnih puteva.

"Pored muke koja me je snašla, sutradan je u novinama osvanula priča kako sam svojim džipom "divljao po autoputu!" Niko me nije zvao da pita zašto sam "divljao". Ispadoh bahati siledžija, kao da mi nije dosta muke zbog bolesnog deteta."

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama Bekija Bekića: Odbrojavao sam dragocene sekunde dok se moja ćerka gušila

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Pevač Beki Bekić vozio je zaustavnom trakom svoju ćerku Emiliju koja se gušila, kad ga je zaustavio saobraćajni policajac i kaznio. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.