Dragoljub Žarković: Predpetooktobarske snage više ne postoje

Izvor: N1 televizija, 24.Apr.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragoljub Žarković: Predpetooktobarske snage više ne postoje

Urednik nedeljnika "Vreme" Dragoljub Žarković kaže, komentarišući preliminarne rezultate izbora, da su predpetooktobarske snage doživele totalni fijasko i da ne postoje više.

"SNS sa radikalima ne može, sa SPS se posvađao i neprijatno mu je da kaže da neće s njima, i eventualno će neki treći da se pojavi da prođe", kaže Žarković i dodaje: "Opasna je situacija za Vučića da sam formira vladu, odgovornost je ogromna". On ocenjuje da je to loše jer će Vučić biti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pod pritiskom kadrova.

Žarković je naglasio da izlaznost, iako je veća, nije mnogo veća nego 2014. Ono što je politički važno - nije poenta izbora koliko će procenata da uzme ko, već koliko će poslanika imati od 250 mesta i to će biti ključno pitanje za Srbiju, kaže urednik Vremena.

Predpetooktobarske snage doživele su totalni fijasko, naveo je Žarković. Očajan poraz petooktobarskih snaga, prepustili su teren Vučiću, kaže Žarković.

Predpetooktobarske stranke ne postoje više, navodi Žarković, podsećajući da sada iza SNS, imam SPS i radikale, koji su bili ono protiv čega se borilo.

"Ako smo objektivni, možemo da kažemo da je Vučić osvojio fenomenalan rezultat.. Čak i ako izabere nekog partnera - to će biti jeftinije nego na prošlim izborima, i finansijski i politički", kaže.

"U ovom trenutku niko Vučića ne može da uslovljava... Kad se ovo pretvori u mandate, ako su ovi preliminarni rezultati tačni, imaće preko 170", dodaje.

Vrlo lako može da se dogodi da samo prođu tri stranke do kraja izbornog dana, napominje Žarković.

Vučić je vodio impresivnu kampnaju, zahvaljujući medijima koji su mu duvali u leđa, kaže Žarković, ocenjujući da je u tom poslu on čovek koji je možda najbolji u Evropi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

TOTALNI FIJASKO: Petooktobarske snage u Srbiji više ne postoje

Izvor: Kurir, 25.Apr.2016, 01:24

...Urednik nedeljnika "Vreme" Dragoljub Žarković kaže, komentarišući preliminarne rezultate izbora, da su predpetooktobarske snage doživele totalni fijasko i da ne postoje više.."SNS sa radikalima ne može, sa SPS se posvađao i neprijatno mu je da kaže da neće s njima, i eventualno će neki...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.