Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2023, 13:35

Dragoljub Simonović osuđen na pet godina zatvora za paljenje kuće novinara

Bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović osuđen je na pet godina zatvora, za podstrekivanje drugih lica na krivično delo izazivanje opšte opanosti. Ta druga lica, njih trojica, su u noći između 11. i 12. decembra 2018. zapalila automobil supruge novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića, a vatra se potom proširila na garažu i kuću, dok su Jovanović i njegova supruga spavali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužne predsednik opštine Grocka: Simonović dobio pet godina robije za paljenje kuće novinara

Izvor: 24sedam.rs, 20.Mar.2023

Drugoogptuženi Vladimir Mihailović osuđen je četiri godine, a Vladimir Novaković na tri i po godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Jovanović posle prvostepene presude: Političari da shvate da pravosudni sistem može da funkcioniše

Izvor: VOA, 20.Mar.2023

“Očekujem da će presuda navesti političare da se malo trznu”, izjavio je za Glas Amerike novinar Milan Jovanović – pošto je Drugi osnovni sud prvostepeno osudio bivšeg predsednika beogradske opštine Grocka Dragoljuba Simonovića na pet godina zatvora, za podstrekivanje na krivično delo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.