Izvor: Nezavisne Novine, 03.Nov.2013, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragica Ristić: Neoporezivi dio dohotka mora biti vraćen

Nelikvidnost privrede dosegla je kritičnu tačku, što sa sobom povlači neophodnost vraćanja neoporezivog dijela dohotka, smatra Dragica Ristić, direktorica Privredne komore RS. Ona kaže da je sada već očigledno da će jedno od ključnih pitanja u narednoj godini biti usvajanje zakona o radu RS, koji treba da bude donesen u duhu kvalitetnog socijalnog dijaloga, a ne u atmosferi koja trenutno vlada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dragica Ristić: Neoporezivi dio dohotka mora biti vraćen

Izvor: Capital.ba, 04.Nov.2013, 07:28

BANJALUKA, Nelikvidnost privrede dosegla je kritičnu tačku, što sa sobom povlači neophodnost vraćanja neoporezivog dijela dohotka, smatra Dragica Ristić, direktorica Privredne komore RS. Ona kaže da je sada već očigledno ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.