Izvor: Blic, 26.Mar.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Todorović poklonio Čipliću roze hulahopke

Taman kad se pomislilo da su poslanici SRS odustali od skandala za skupštinskom govornicom, potpredsednik SRS Dragan Todorović je to demantovao. U toku jučerašnje rasprave o zakonu o zabrani diskriminacije, on je izneo roze ženske hulahopke i poklonio ih ministru za ljudska i prava manjina Svetozaru Čipliću.



Uz opasku „da će mu upravu taj deo odeće biti potreban za Evropu", Todorović je sišao sa skupštinske govornice i upakovane čarape stavio na klupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispred mesta na kojem je sedeo ministar.

- Ja sam se spremao da dam skroman doprinos tom putu u Evropu jer znam šta vas tamo čeka, gospodine ministre, pa ću da vam poklonim jedan deo odeće koji će vam biti potreban za Evropu - rekao je Todorović za govornicom.

Na pitanje šta znači taj poklon, Todorović je odgovorio da je čarape poklonio Čipliću zato što je on predlagač zakona o zabrani diskriminacije koji protežira prava homoseksualaca i dodao kako je „eto, zaboravio da iseče zadnji deo na njima jer to oni u Evropi tako nose".

- To je stvar domaćeg vaspitanja - rekao je kratko Čiplić, ne želeći da komentariše Todorovićev „poklon".

Ni naprednjaci Tome Nikolića juče nisu bili „bez ideja". Oni su novinarima u hodnicima Skupštine delili letke sa slikom sekretara SRS-a Elene Božić-Talijan ispod koje je tekst objavljen u jednim dnevnim novinama u kojem se navodi da „ona nema ništa protiv oralnog seksa i lezbo i gej varijanti". Elena Božić-Talijan nije ostala dužna, pa je javno optužila Nikolića da je navedeni tekst napisala njegova ljubavnica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.