Dragan Šutanovac gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Šutanovac gost Novog dana

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac najavio je da će ta stranka ovih dana pravno uobličiti predlog promena Ustava Srbije i poslati ga predsednicima Republike i Skupštine, kao i predsednici Vlade i ministrima. Šta taj predlog sadrži čućete u Temi jutra od lidera demokrata Dragana Šutanovca.

Aktuelnosti o kojima piše dnevna štampa komentariše Boban Stojanović, doktorant i saradnik u nastavi na Fakultetu političkih nauka

Građani će javni gradski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prevoz u Beogradu uskoro moći da plaćaju, osim BUS Plus, i svojim beskontaktnim platnim karticama. Zbog toga je u svim vozilima u toku zamena odnosno nadogradnja postojećih validatora. Saznajte kako će ovaj novi način plaćanja funkcionisati.

O savremenoj plesnoj sceni u Srbiji i negovanju domaće plesne produkcije koja teško dolazi do izražaja zbog komercijalnih i medijski uticajnih projekata, govoriće Marijana Cvetković, koreografkinja i osnivačica Stanice za savremeni ples.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Nećemo da budemo Vučićeve kišne gliste, uskoro idemo NA PROTESTE

Izvor: Blic, 15.Avg.2017

Demokratska stranka (DS) će pravno uobličiti predlog promena Ustava Srbije i poslati ga predsedniku Republike Aleksandru Vučiću, premijerki, predsednici Skupštine i ministrima u Vladi, najavio je predsednik DS Dragan Šutanovac...„Dakle, mi smo ti koji žele da pokrenu promene, a ne da reagujemo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.