Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2011, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Čović: Volio bih biti prvi predsjednik hrvatskog entiteta

Hrvatski entitet će, prije ili kasnije, biti realnost, a bila bi mi čast da budem njegov predsjednik, rekao je Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Hrvatski entitet biće realnost

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Nov.2011, 10:15

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da će hrvatski entitet, prije ili kasnije, biti realnost, te istakao da bi mu bila čast da bude njegov predsjednik. "Siguran sam da će se hrvatski entitet desiti, kad-tad. Da li ću ja to dočekati, to ne znam. Svi ljudi koji racionalno promišljaju o BiH...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Čović: Hrvatski entitet biće realnost

Izvor: Cafe.ba, 12.Nov.2011

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da će hrvatski entitet, prije ili kasnije, biti realnost, te istakao da bi mu bila čast da bude njegov predsjednik.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.