Dragan Bujošević direktor RTS-a

Izvor: Studio B, 05.Maj.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Bujošević direktor RTS-a

Upravni odbor Radio-televizije Srbije izabrao je novinara Dragana Bujoševića za generalnog direktora.

edsednik Upravnog odbora RTS-a Zoran Popović rekao je posle sednice na kojoj je Bujošević izabran za generalnog direktora da je bilo više dobrih kandidata.

Popović je u ime Upravnog odbora čestitao Draganu Bujoševiću i RTS-u.

Konkurs za generalnog direktora Upravni odbor Radio-televizije Srbije objavio je 10. februara. Prijavilo se 26 kandidata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << formalno-pravne uslove ispunilo je njih 11.

Dragan Bujošević je rođen u Beogradu 1954. godine. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka, smer novinarstvo. Bio je glavni urednik Evropljanina i Politike, a radio je i u NIN-u kao novinar i zamenik glavnog urednika.

Dobitnik je brojnih nagrada: Godišnje nagrade Politike, Nagrade "Duda Timotijević" za unapređenje TV novinarstva 2001, Nagrade BK fondacije za novinarstvo i publicistiku 2002. godine, Nagrade "Staša Marinković" lista Danas za analitičko novinarstvo 2008. godine.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Dragan Bujošević direktor RTS-a

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2015

Upravni odbor Radio-televizije Srbije izabrao je novinara Dragana Bujoševića za generalnog direktora. Predsednik Upravnog odbora RTS-a Zoran Popović rekao je, posle sednice na kojoj je Bujošević izabran za generalnog direktora, da je bilo više dobrih kandidata. Popović je u ime Upravnog odbora...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.