Dr. Pramenković: Za nezavisnije pravosuđe i samostalnije tužilaštvo

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2022, 15:27

Dr. Pramenković: Za nezavisnije pravosuđe i samostalnije tužilaštvo

Svoje pravo glasa iskoristila je i narodna poslanica Stranke pravde i pomirenja, prof. dr. Misala pramenković koja je glasala na glasačkom mjestu 79 u srednjoj Tehničkoj školi. “Pitanje referenduma koje se danas održava jeste pitanje promjena njegovog određenog dijela, tačnije iz oblasti pravosuđa. Stranka pravde i pomirenja je svakako podržala i pozvala građane da izađu i iskoriste svoje ustavno pravo u pogledu promjena. Ono što očekujemo jeste prevashodno nezavisnije pravosuđe i >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << samostalnije tužilaštvo, budući da je ovo put Srbije prema evrointegracijama i da su zapravo sve promjene vezane za današnji referendum bile praćene budnim okom i od same Evropske unije, preciznije kroz samu Venecijansku komisiju kao radno tijelo pri Savjetu Evrope koja je sastavljena iz eksperata iz oblasti prava i očekujemo da će dati određene rezultate. Ono što slijedi je svakako implementacija onoga što se danas izglasa jer koliko god da imate dobar dokument, ukoliko to ne zaživi u praksi onda zapravo te promjene i neće biti suštinske.” (SANA) The post Dr. Pramenković: Za nezavisnije pravosuđe i samostalnije tužilaštvo appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Glasala narodna poslanica dr. Amela Lukač-Zoranić

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2022

Na glasačkom mjestu broj 62 u osnovnoj školi “Stefan Nemanja” svoje biračko pravo iskoristila je narodna poslanica Stranke pravde i pomirenja prof. dr. Amela Lukač – Zoranić. „Glasama sam za ovaj referendum jer je ovo jedinstven pokazatelj da se Srbija zaista opredijelila da krene putem...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.