Doživotna za ubistvo roditelja

Izvor: B92, 23.Mar.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživotna za ubistvo roditelja

Sud u Hongkongu osudio je Henrija Čaua (31) na doživotnu robiju nakon što je utvrdio da je prvobitno ubio, a potom raskomadao i skuvao svoje roditelje.

On je osuđen na dodatnih devet godina i četiri meseca zatvora zbog sprečavanja sahrane svojih roditelja, prenosi AFP.

"Kazne će služiti istovremeno", rekao je sudija Višeg suda u Hongkongu Majkl Stjuart Mur ističući da Ccau "nema sposobnost saosećanja" i da je "veoma opasan po druge".

Optužbe protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovog prijatelja, zbog sumnji da je učestvovao u ubistvu, odbačene su u petak.

Odrubljene glave Čau Ving-Kija (65) i njegove žene Siu Juet-je (62) pronađene su pre dve godine u dva frižidera u stanu, nekoliko dana nakon što je prijavljen njihov nestanak.

Ostali delovi tela nađeni su spakovani u kutije za ručak, koje su bačene u kantu.

Čau je prvobitno rekao policiji da su njegovi roditelji otisli na put, ali je kasnije priznao ubistvo u telefonskoj poruci prijatelju, u kojoj je sebe nazvao "psihopatom" dodajući da "ne može da saoseća sa bolom drugih zbog svog iskustva tokom odrastanja i puberteta".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Doživotna za ubistvo roditelja

Izvor: OkRadio.rs, 23.Mar.2015

Sud u Hongkongu osudio je Henrija Čaua (31) na doživotnu robiju nakon što je utvrdio da je prvobitno ubio, a potom raskomadao i skuvao svoje roditelje. On je osuđen na dodatnih devet godina i četiri meseca zatvora zbog sprečavanja sahrane svojih roditelja, prenosi AFP. - Kazne će služiti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.