Doživotna robija ubici Anđela pakla

Izvor: B92, 03.Okt.2013, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživotna robija ubici Anđela pakla

San Hose -- Ubica vođe kalifornijske podružnice Anđela pakla u pucnjavi tokom obračuna dve bande motociklista u kazinu u Nevadi pre dve godine, osuđen na doživotnu robiju.

Ernesto Gonzales (55) osudjen je u avgustu za ubistvo Džefrija Džetro Petigrua (51) poznatog kao "kuma Andjela pakla" iz San Hosea i ranjavanje još dva bajkera.

Snimci kamera iz kazina pokazale su kako je jedan bajker mahnito pucao po prisutnima, a kockari koji su se našli između dve vatre sakrivali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se ispod stolova. Do pucnjave je došlo posle fizičkog obračuna i tuče pripadnika Anđela pakla i grupe Vagosa.

Okružni sudija Koni Steinhejmer izrekao je kaznu Gonzalesu iz San Franciska na doživotnu robiju sa mogućnošću pomilovanja kad bude imao 83 godina po pet tačaka optužnice, uključujući ubistvo prvog stepena.

Gonzales tvrdi da je delovao u samoodbrani i odbrani drugih, pošto je tuča izbila i pretvorila prepun "Sparks kazino" u pakao u septembru 2011.

Osuđeni Gonzales rekao je da želi da uputi saučešće porodici ubijenog, posebno njegovoj majci, koja je ubicu oslovila sa "kukavice''.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.