Dovoljno je 90 sekundi da vam neznanac odvede dete!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovoljno je 90 sekundi da vam neznanac odvede dete!

Nepoznatom čoveku potrebno je samo minut ipo da nagovori dete da pođe s njim, rezultat je sprovedenog jezivog eksperimenta! Obavezno pogledajte video.

Najnovije istraživanje, rađeno u saradnji sa roditeljima, pokazalo je da će čak osam od devet dece, otići sa strancem da mu pomognu da nešto uradi. Ispade da su uzaludne priče roditelja koje smo svi slušali: "Ne pričaj sa strancem, ne uzimaj ništa od njega, ne idi nigde s njim šta god da mu treba,..."

Da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vratimo eksperimentu. Scenario je bio od prilike ovakav - majka deteta dobije poziv od produkcije da se udalji od svog deteta, kojem bi potom prišao nepoznati muškarac i zatražio pomoć u pronalasku njegovog psa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.