Dotakla dno: Udovica neprežaljenog glumca prodaje čak i periku

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dotakla dno: Udovica neprežaljenog glumca prodaje čak i periku

Sve stvari poznatog glumca Patrika Svejzija, pa čak i perika koju je nosio do smrti, našle su se u prodaji. Njegova udovica Lisa Niemi odlučila je da sve rasproda.

Na aukciji će biti 234 uspomene na Svejzija. Uz nagrade, kostime i stvari iz filmova u kojima je glumio, tu su motor "Harley Davidson", automobil DeLorean, kožna jakna iz "Prljavog plesa" i košulja iz filma "Duh".

Svejzijeva rođaka Daniel Svejzi kaže da je Niemi dotakla dno i da je udovica naljutila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << familiju zbog svojih poteza u poslednje vreme.

- Rasprodaje sve što je značilo mom stricu da bi dobila još novca. Porodična imovina bi trebalo da ostane porodična - kaže ogorčena Daniel.

Patrik Svejzi je umro 2009. od raka. Njegova supruga Lisa nasledila je njegovu celokupnu imovinu. Sada tvrdi da porodica nema razloga za ljutnju, jer je sve što planira da da na aukciju prvo ponudila njima. Kaže i da niko nije želeo njegove stvari.

Lisa i Patrik su bili u braku od 1975. godine. Glumčevi prijatelji nakon njegove smrti optuživali su udovicu da ga je varala sa muškarcima i ženama, tukla ga i vređala. Kada se razboleo nije mogao da ima slobodno posete.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

STRAŠNO! Svejzijeva udovica prodaje SVE NJEGOVE STVARI, uključujući i periku koju je nosio posle hemioterapije

Izvor: Blic, 04.Maj.2017, 00:03

Udovica Patrika Svejzija, Liza Niemi prodaje periku koju je glumac hteo da nosi na snimanjima, jer mu je zbog hemoterapije tada opala kosa...Aukcija njegovih ličnih stvari koju je Liza organizovala naljutila je članove Svejzijeve porodice, pa je njegova nećaka Danijel Svejzi (32) prokomentarisala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.