Došla ocu u posetu i ubila ga sekirom

Izvor: Kurir, 31.Mar.2013, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došla ocu u posetu i ubila ga sekirom

Ona je priznala policiji da je počinila teško krivično delo, a šta ju je nagnalo da to učini znaće se nakon što bude obavljena kompletna istraga.

BUGOJNO - Nevenka Janjić (60) iz Šipova sekirom je usmrtila svog oca Stjepana Janjića (86) iz naselja Terzići u Bugojnu, kod kojeg je bila u poseti - potvrđeno je u MUP-u SBK-a

Ubistvo se dogodilo juče oko 15 sati, a slučaj je u PS Bugojno prijavio Vladimir Pavlović iz Laktaša.

Uviđaj su obavili službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK-a zajedno sa kantonalnim tužiocem, po čijoj naredbi je Nevenka upućena na Odeljenje psihijatrije.

Nezvanično, u razgovoru s policijom ona je priznala da je počinila teško krivično delo, a šta ju je nagnalo da to učini znaće se nakon što bude obavljena kompletna istraga.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.