Došao da glasa sa majicom Za dom spremni FOTO

Izvor: B92, 05.Jul.2020, 14:05

Došao da glasa sa majicom "Za dom spremni" FOTO

Zagreb -- U Zagrebu se, na biralištu u Križanićevoj ulici, jutros pojavio muškarac sa majicom HOS-a na kojoj je ustaški pozdrav "Za dom spremni", javio je čitalac Indexa.

On je fotografisao tog muškarca, a prema njegovim navodima, fotografija je uslikana u 8 sati ujutro.

Nošenje obeležja sa spornim natpisom izvan službenih komemoracija policija bi morala da sankcioniše, a takve je poruke više puta slala aktuelna vlast.

"Index.hr" je stoga zagrebačku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policiju upitao da li su dobili dojavu o muškarcu koji je jutros na biralište u Zagrebu došao s majicom na kojoj je natpis "Za dom spremni" i ako jesu, šta su preduzeli, a ako nisu, nameravaju li nakon fotografije nešto da preduzmu u pogledu pronalaska muškarca i sankcioniranja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.