Dopunite Car:Go kredit i vozite se povoljnije

Izvor: Mondo, 06.Nov.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dopunite Car:Go kredit i vozite se povoljnije

Komforno i lako – dopunite Car:Go kredit sa vašeg mts postpejd ili pripejd računa i, po znatno nižoj ceni, platite Car:Go vožnju.

Foto: Car>GO/mts tvoj svet. Vožnja na klik - Car:GO dopuna.

Urbani transport je uvek aktuelna tema. Da li ste nekada poželeli da se prevezete tako brzo i lako kao što je klik na dugme? Sada možete i to uz Car:Goaplikaciju i dopunu Car:Go kredita sa vašeg mts pripejd ili postpejd računa.

Sve što treba da uradite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jeste da na vašem mobilnom telefonu instalirateCar:Go Android aplikaciju i u samo nekoliko klikova, sa bilo kog mesta u Beogradu i sasvim brzo i jednostavno, putem aplikacije platite vožnju zaduživanjem vašeg mts postpejd, odnosno pripejd računa.



Izvor: mts tvoj svet.

Pokretanjem Car:Go aplikacije, na početnom ekranu vas čeka mapa grada sa dostupnim vozilima, kao i opcije za odabir tipa vozila i pristup svom profilu u okviru kojeg možete da vidite stanje na svom računu i opciju za dopunu kredita ADD CREDIT.

Odaberite opciju ADD CREDIT i kliknite na mts kao način plaćanja, a zatim odaberite iznos kojim želite da dopunite Car:Go kredit - 500, 1.000 ili 2.000 dinara. Nakon izvršene dopune, na ekranu će se pojaviti obaveštenje o uspešnosti izvršene dopune, koje ćete dobiti i putem e-mail poruke i vožnja „na klik“ može da počne.

Usluga je trenutno dostupna na teritoriji Beograda, a uskoro će biti dostupna i u drugim gradovima Srbije.

Preuzmite Car:Go aplikaciju i uživajte u jednostavnom i brzom načinu vožnje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.