Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 08:31

Doors: Paradox je zanimljiva, misteriozna igra slagalice besplatna još jedan dan

Gejming kompanija EpicGames očigledno je odlučila da nastavi sa svojom akcijom besplatnih igara i u ovoj godini, iako doduše nije poznato do kada će to trajati, pa je u skladu sa tim u prodavnici ove nedelje dostupna još jedna igra koju možete da preuzmete bez plaćanja. Doors: Paradox je ujedno avanturistička i opuštajuća igra slagalice, kako joj stoji u opisu žanra, a sada je i besplatna, ali do sutra u pet popodne, što znači da može biti vaša zauvek ukoliko je dodate u svoju biblioteku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << do naznačenog vremena.
Prođite kroz ručno rađene 3D diorame koje prati bogat svet pun magije koji vas tera da se „češkate po glavi“ uz više od pet sati zabave.
Tokom ove avanturističke slagalice ujedno tragate i za korisnim predmetima, pronalazite skrivene tragove i rešavate zabavne zagonetke. Doors: Paradox donosi avanturu o haosu, redu i nadrealnom uz vodiča za putovanje kroz vreme Zulua, koji će vas voditi kroz neistraženi portal do prijatnih šuma, plodnih pustinjskih oaza ili do budućnosti.
Ipak, gde god da odete, zadatak ostaje isti – rešite zagonetke, otvarajte vrata i putujte do sledeće uzbudlljive lokacije, uz oprez da se ne izgubite, pošto su mesta ogromna i puna drevnih tajni.
Sistemski zahtevi računara za Doors: Paradox su veoma pogodni Najmanje što bi vam trebalo da uopšte pokrenete ovu igru je dvojezgarni procesor koji radi na 2,8 GHz, RAM od 4 GB, dok je na GPU strani dovoljno da imate Video Card sa 1024 MB VRAM-a. Ukoliko i dalje imate Windows 7 operativni sistem, igru možete pokrenuti i sa njim, a biće vam potrebno i 4 GB prostora za skladištenje.

S druge strane, preporuke u pogledu sistemskih zahteva je da imate Windows 10, dok sve ostale specifikacije ostaju iste kao i kod minimalnih zahteva. Jezici koje igra podržava su: kineski, francuski, nemački, indonezijski, italijanski, korejski, japanski, ruski, portugalski, turski i španski.
Ukoliko vam se tako nešto dopada, požurite na EpicGames prodavnicu jer je igra besplatna još nešto manje od 24 časa.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.