Donkevort GTO - nova igračka za bogate

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Donkevort GTO" - nova igračka za bogate

Posle dve i po godine razvoja, holandska manufaktura Donkevort predstavila je svetu najnoviju igračku - model "GTO", koji bez sumnje spada među najbrže sportske automobile na evropskom tržištu.

Razvijen na osnovi "GT" i "D8" modela iste fabrike, "GTO" ima ugrađen Audijev petocilindrični 2,5-litarski TFSI motor, sa rasponom snage od 340 do 400 KS i obrtnim momentom od 450 njutnmetara koji je dostupan već od 1.600 obrtaja motora u minutu. Ako se ima na umu da je automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << težak samo 700 kilograma, potpuno je jasno kakvo zadovoljstvo može da pruži bogatim vlasnicima.

Bogatim, pošto će biti izrađeno samo 25 primeraka, sa cenom koja će se kretati između 120.000 i 170.000 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.