Donacije i paketići za Humano srce Šapca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacije i paketići za "Humano srce Šapca"

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, nakon humanitarne akcije u Prihvatilištu za decu Beograd, sprovelo je takvu akciju i u Svratištu za decu Fondacije "Humano srce Šapca".

Obezbeđeni su novogodišnji paketići za decu, ali i televizor, tablet, video igre, konzola, zvučnici i slušalice, kao i besplatan internet, a u saradnji sa Unitas fondom i uz podršku kompanija Roaming Electronics, MTS Srbija i Nestle, saopštilo je ministarstvo.

Poklone je uručila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državna sekretarka u Ministarstvu trgovine Tatjana Matić, koja je čestitala deci na uspesima koje postižu u školi uprkos teškoj materijalnoj situaciji u kojoj se nalaze i uz novogodišnje želje poručila im da iskoriste prednosti novih tehnologija za učenje i informisanje.

"Razvijanje digitalnih veština i programiranje koje sada učite i u školi, mogu vam otvoriti put ka najplaćenijim poslovima u budućnosti", navela je Matić.

Mališane su pozdravili i predstavnica Fondacije "Humano srce", Ana Perović, direktor Unitas Fonda u Srbiji Branko Kovačević i predstavnik kompanije Roaming Electronics Boki Timotijević.

Predstavnici Nacionalnog kontakt centra za bezbednost dece na internetu pri ministarstvu i Unitas fonda održali su potom radionicu za decu o bezbednom onlajn ponašanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.