Donacija nameštaja Fondacije Katarine Krađorđević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2010, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija nameštaja Fondacije Katarine Krađorđević

BEOGRAD -

Fondacija princeze Katarine Krađorđević i hotel "Jugoslavija" isporučili su donaciju nameštaja Srpskoj pravoslavnoj crkvi i domovima za nezbrinutu decu širom Srbije, saopštila je danas ta fondacija.

Nameštaj je bio deo inventara hotela "Jugoslavija" i u veoma je dobrom stanju, tako da će biti od izuzetne koristi primaocima donacije.

Organizacije koje su dobile donaciju su domovi za nezbrinutu decu u Boru i Ćupriji, domovi "Moša Pijade" i "Jovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jovanović Zmaj" u Beogradu, Zavod za obrazovanje i vaspitanje mladih iz Beograda, Dom za decu u manastiru Sveta Petka pored Paraćina, Dnevni centar "Mara" iz Niša, Gerontološki centar Beograd, Dom za decu "Mika Antić" iz Sombora, Dom za decu "Mladost" iz Kragujevca.

Dar će dobiti i Osnovna škola Ivan Muher iz Male Planine, Dom za decu i omladinu Zvečanska, Dom za decu i omladinu Vera Blagojević, Udruženje za demokratizaciju i obrazovanje Roma iz Trstenika, Dom za decu iz Bele Crkve, Teološki fakultet, Kreativni centar za osobe sa invaliditetom i drugi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.