Donacija Milana Panića porodilištu u Višegradskoj

Izvor: N1 televizija, 16.Avg.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Milana Panića porodilištu u Višegradskoj

Nova donacija u okviru "Bitke za porodilišta" uručena je danas Odeljenju intenzivne neonatalne nege na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije.

Opremu u vrednosti od 50.000 dolara porodilištu u Višegradskoj darovao je američki biznismen srpskog porekla Milan Panić.

"Sretan sam što sam ovde jer zaista znam koliko je važno da se brinemo o deci ovde gde njihov život počinje", rekao je Panić.

Njemu se na donaciji, u ime GAK Višegradska, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zahvalila zamenica direktora Saša Kadija.

"Zahvaljujemo se gospodinu Milanu Paniću koji se pridružio zajedničkoj borbi i volela bih ako bi tu bitku nastavili zajedno još neko vreme i proslavili uvećanjem broja novorođenčadi", poručila je ona.

U okviru humanitarnih akcija Fonda B92 do sad je u potpunosti obnovljeno 25 porodilišta širom Srbije, 15 je u opremanju dok još petnaestak čeka nove filantrope koji su spremni da svoj novac poklone spašavanju života novorođenčadi u Srbiji.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Milan Panić donirao Višegradskoj opremu od 50.000 dolara

Izvor: B92, 16.Avg.2016

Odeljenje intenzivne neonatalne nege na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KC Srbije dobilo je opremu vrednu 50.000 dolara u akciji "Bitka za bebe"...Opremu su uručili predstavnici Fondacije Milan Panić junior i Fond B92...U ovoj donaciji nabavljena je sledeća oprema: transportni inkubator, transkutani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.