Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023, 14:21

"Domaćinstvo koje su laste izabrale 2023" dobija tonu kukuruza

Sedmu godinu zaredom, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije nagrađuje tonom kukuruza domaćinstvo sa najviše aktivnih gnezda seoskih lasta, a nasumičnim izvlačenjem u kategoriji Srećno gnezdo, možete osvojiti vaučer za kupovinu sadnica voća, ma koliko gnezda imali u svom domaćinstvu. Takmičenje, koje će trajati od 22. maja do 5. juna, ima za cilj da podrži seoska domaćinstava koja se bave poljoprivredom, ali i da podrži prijateljstvo ljudi i ovih ptica. "Laste cvrkuću na sav glas: naša gnezda izbroji i nagradu osvoji", je slogan ovogodišnjeg takmičenja. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo takmičenje 'Domaćinstvo koje su laste izabrale 2023.'

Izvor: Beta, 22.Maj.2023

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pozvalo je danas sva seoska domećinstva, koja na svom imanju imaju aktivna gnezda lasta, da se do 5. juna prijave na ovogodišnje takmičenje "Domaćinstvo koje su laste izabrale", a u kome će pobediti domaćinstvo sa najviše tih gnezda. Sedmu godinu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.