Domaći eliksir za dugovečnost

Izvor: Kurir, 09.Feb.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći eliksir za dugovečnost

Usporite proces starenja lekovitim domaćim preparatom koji se lako pravi

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusa

Još uvek ne postoji čarobna pilula koja zaustavlja starenje i momentalno briše tragove godina s lica. Međutim, neke namirnice su prava riznica lekovitih sastojaka i mogu uticati povoljno na vaše zdravlje. Samim tim, pravilna ishrana će poboljšati izgled vaše kože i osećaćete se bolje.

Predstavljamo vam recept za eliksir koji će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pružiti energiju, zdravlje i usporiti proces starenja.

Potrebno je:

10 čenova belog luka

sok 10 limunova

1 kg organskog meda

Iseckajte sitno čenove belog luka i pomešajte s ostalim sastojcima. Stavite mešavinu u staklenu teglu i ostavite da stoji 8-10  dana.

Nakon isteka tog perioda, uzimajte jednu kašičicu eliksira ujutro pre doručka i uveče pre večere.Pre upotrebe prirodnih lekova konsultujte svog lekara.

SA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:

Moćni domaći lek po receptu samuraja

Lekovita heljda - štiti srce, snižava holesterol, reguliše šećer u krvi

Zašto treba jesti beli luk

Lekovita kombinacija med-cimet

Savršen lekovit napitak za mršavljenje, gubitak celulita, blistavu kožu...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.