Doktorka Kovačević otkriva tajnu

Izvor: Politika, 01.Mar.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktorka Kovačević otkriva tajnu

„POLITIKA” SAZNAJE

Doktorka Marijana Kovačević spremna je da za određeni honorar otkrije svoje lekarske tajne poznatom engleskom tabloidu „Dejli miror” (tiraž 1,2 miliona) i nacionalnoj francuskoj televiziji TF1, saznaje „Politika”.

Najpoznatija i najtajanstvenija srpska doktorka došla je u žižu interesovanja pre nekoliko meseci kada se pročulo da „čudesnim metodama” za najkraće vreme leči teške povrede vrhunskih sportista. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Doktorka je u „pokretnu” ordinaciju uglavnom u inostranstvu lečila najpoznatije svetske sportiste, uglavnom fudbalere iz engleske Premijer lige, kao što su Robin van Persi (Arsenal), Fabio Aurelio, Glen Džonson, Josi Benajun, Alberto Rijera, Fernando Tores (Liverpul), Frenk Lampard (Čelzi), Vinsen Kompani (Mančester siti), Ivan de la Penja (Espanjol), Danko Lazović (PSV), Marko Pantelić (Ajaks)"

Kako „Politika” saznaje Marijana Kovačević planira da u najskorije vreme zvanično registruje lekarsku ordinaciju pri nekoj zdravstvenoj ustanovi u Srbiji, kako više ne bi bila predmet interesovanja raznih inspekcija, koje su je, otkako je objavljeno da leči vrhunske svetske fudbalere u našoj zemlji, svakodnevno opsedale. Mnogi klubovi u Evropi, pre svih petostruki prvak Evrope Liverpul, osvajač Kupa Uefe ukrajinski Šahtjor i rumunski šampion i učesnik Lige Šampiona Unirea, nudili su joj stalni posao za odličnu platu, ali ih je doktorka odbila.

Marijana Kovačević je po profesiji farmaceut. Dugo je radila u jednoj beogradskoj apoteci a pre nekoliko godina se odlučila za samostalni posao, uvidevši da sa svojom „čudesnom metodom” uspeva da izleči igrače od teških povreda. Krajem prošle godine, kada se zbog nje u Beograd sjatilo desetak evropskih zvezda, ona je postala još tajnovitija a samim tim prerasla je u „top temu”. Potpuno se povukla u ilegalu, često menjajući mesto stanovanja, a pominjalo se da ozbiljno razmišlja i o prodaji stana i odlasku u inostranstvo. Njenu fotografiju još niko nije objavio, a neki engleski igrači su u engleskoj štampi izjavili da veoma liči na Mortišu iz „Adams femilija”. Inače, poznata doktorka ima dva sina i ćerku. Suprug je vlasnik jedne poznate sportske kladionice.

Dragan Todorović

-----------------------------------------------------------

Majka i sestra lekari

Marijana Kovačević potiče iz lekarske porodice. Pokojna majka joj je bila poznati beogradski doktor a istim putem krenula je i njena mlađa sestra. Njeni najbliži prijatelji kažu da posebnu pažnju posvećuje stajlingu, da obožava da nosi odeću poznatih svetskih kreatora.

Inače, majka joj je bila redovan profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

[objavljeno: 02/03/2010]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.