Doktori se borili više od 40 minuta za život Džejmsa Gandolfinija

Izvor: Blic, 21.Jun.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktori se borili više od 40 minuta za život Džejmsa Gandolfinija

Doktori iz bolnice Polikliniko Umberto, kazali su da su se borili više od 40 minuta za život Džejmsa Gandolfinija , koji je ipak preminuo od infarkta.

"Uradili smo sve što je bilo u našoj moći. Masirali smo mu srce više od 40 minuta, ali kada smo videli da nema više ni moždane aktivnosti, morali smo da stanemo", kazao je Klaudio Monini, šef urgentnog centra.

Samo nekoliko sati pre glumčeve prerane smrti, on je viđen kako večerava sa svojim sinom u restoranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u centru Rima.

Izvori su rekli kako je glumac posle večere uživao u performasima uličnih zabavljača, i umetnika, na ulicama Rima.

Mario Sesti, direktor festivala u Siciliji koji je glumac trebao da poseti, izrazio je veliko žaljenje povodom smrti glumca, pogotovo jer je Džejms bio veoma uzbuđen što će se vratiti svojim korenima na Siciliji, s'obzirom da su mu oba roditelja poreklom sa poznatog italijanskog ostrva.

Nikol Kidman oplakuje slavnog glumca

Iako nisu zajedno glumili u nekom projektu, glumica Nikol Kidman je dobro upoznata u to kakav je Džejms bio čovek.

Naime Gandolfini je bio izvršni producent HBO-ovog filma "Hemingvej i Gelhorn", u kome su glavne uloge upravo imali Nikol Kidman i Klajv Oven.

"Moje saučešće i molitve idu porodici velikog čoveka. Veoma ćeš mi nedostajati.", napisala je glumica na Tivteru.

Film "Hemingvej i Gelhorn" je doživeo veliki uspeh i zaradio dva Emija, kao i 15 nominacija za taj projekat, a Oven i Kidman su dobili nominacije za Zlatni Globus i SAG nagradu.

Glumac Džejms Gandolfini se srušio u svojoj hotelskoj sobi u Rimu kao posledica infrakta, te je nekoliko sati kasnije proglašen preminulim, u bolnici Polikliniko Umberto.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Doktori se borili više od 40 minuta za život Džejmsa Gandolfinija (FOTO)

Izvor: S media, 21.Jun.2013

Doktori iz bolnice Polikliniko Umberto u Rimu, kazali su da su se borili više od 40 minuta za život Džejmsa Gandolfinija, koji je juče preminuo od infarkta..."Uradili smo sve što je bilo u našoj moći. Masirali smo mu srce više od 40 minuta, ali kada smo videli da nema više ni moždane aktivnosti,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.