Doktor Hu: Nova sezona tek 1. januara, prvi put za 13 godina

Izvor: Danas, 19.Nov.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Hu: Nova sezona tek 1. januara, prvi put za 13 godina

BBCPremijera svake epizode je trenutno subotom uveče Praznično izdanje Doktora Hu će biti prikazano prvog dana nove 2019. godine na BBC 1, umesto 25. decembra, prvi put od povratka popularne serije na male ekrane 2005. godine. To će biti prva epizoda koji će debitovati 1. januara, od izlaska serijala Davida Tenanta emitovanog prvog dana 2010. […] Članak Doktor Hu: Nova sezona tek 1. januara, prvi put za 13 godina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lebron može i izdaleka

Izvor: Danas, 19.Nov.2018

Trebalo mu je četiri godine da trijumfuje u Majamiju od 2014. i odluke da se vrati u Klivlend. Članak Lebron može i izdaleka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.