Dokle, bre!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2009, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokle, bre!

BEOGRAD - Celokupna srpska javnost stala je na stranu Radisava Rodića. Napadi države na Kurir i Glas javnosti koji su počeli žestoko početkom septembra kulminirali su 24. novembra, kada je osnivaču naših listova operisano srce i kada su nadležni u beogradskom Okružnom sudu odlučili da mu uskrate zdravstvenu negu i samo dva dana posle komplikovanog hirurškog zahvata - vrate ga u pritvor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nehumano

Izvor: Glas javnosti, 07.Dec.2009, 06:15

BEOGRAD - Uprkos tome što je maltene celokupna javnost u Srbiji stala u odbranu Radisava Rodića, on se i dalje nalazi u pritvoru i zdravlje mu se pogoršava iz dana u dan. Žestoki napadi države na Glas javnosti i Kurir koji su pokrenuti početkom septembra, kulminirali su 24. novembra kada je osnivaču...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.