Dok ste zurili u telo Dzulije Roberts u Zgodnoj zeni zapravo ste gledali ovu zenu

Izvor: medio.rs, 22.Maj.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok ste zurili u telo Dzulije Roberts u Zgodnoj zeni zapravo ste gledali ovu zenu

Telo Šeli Mičel nalazi se na posteru "Zgodne žene", a osim Džulije Roberts fingirala je i savršene obline Kim Besindžer.

Šeli je pozajmila telo Džuliji Roberts u "Zodnoj ženi", Kim Besindžer u "Moja maćeha je vanzemaljac" i Barbrai Strejsend u "Princu plime". Noge Šeli Mičel su rezultat 18-godišnjim bavljenjem plesom i osigurane su na milion dolara.

U Holivudu su je s razlogom zvali "Kraljica dublerki" zbog toga što je umesto mnogih glumica snimala ljubavne >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << scene.

- Obično se traže određene mere, ali mnogo puta samo traže fantastične noge ili tnešto slično - rekla je Šelijeva o zahtevima producenata.

Nijedna od njenih koleginica nije potpisala ugovor o poverljivosti, osim jedne koja je to morala da učini zbog Džejmi Li Kurtis.

- S obzirom da sam uvek otvoreno pričala o svemu, situacija je malo nezgodna. I dan danas glumice žele da kažeu: "Nisam ja snimala golišave scene, to je moja dublerka!" Jer golotinja je i dalje tabu. Postoji neka vrsta misterije u vezi sa tim: "Ohh ona se snimala gola, bože, biće holivudska crna ovca". A s Internetomsam videla da se to menja jer vam je golotinja tu, deli vas klik. To su dvostruki standardi. Na primer scenario zahteva seksepil i golotinju, ali glumica to ne može da uradi jer će joj to upropastiti karijeru. To je zanimljivo. Zato uzmi dublerku za telo i viči: "To nisam ja, to je moja dublerka!" Svi moraju to da znaju - rekla je Šeli Mičel.

Ona je jedninstvena i po tome što ne samo da je u "Zgodnoj ženi" dublirala obline Džulije Roberts, već je njeno telo stavljeno i na plakat ovog filma.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.