Dok kontrola vreba i naplaćuje kazne, OVAJ Beograđanin je našao način da ih IZBEGNE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok kontrola vreba i naplaćuje kazne, OVAJ Beograđanin je našao način da ih IZBEGNE (FOTO)

Domišljato

Prizori iz gradskog prevoza često nas iznenade, nasmeju, rastuže, a nekad čak i uplaše. Neobične situacije dešavaju se svakodnevno, a zahvaljujući fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva," imamo priliku da vidimo mnoge od njih.

Na jednoj fotografiji koja je nedavno osvanula na ovoj stranici vidi se čovek, koji zavaljen u tramvajskoj stolici, pijucka pivo. Dok kontrola širom prestonice naplaćuje kazne, čini se da je on našao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način da da sebi oduška i odmori se od svakodnevnog stresa.

Kako ispred njega stoje pune kese povrća, reklo bi se da je nakon naporne kupovine rešio da da sebi oduška, pa je usred tramvaja popio ovo popularno alkoholno piće.

Izgleda da mu je "lepo leglo" sudeći barem po izrazu na njegovom licu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.