Dok je goreo luks hotel u Dubaiju njih dvoje su nas naterali da se stidimo sto smo ljudi

Izvor: medio.rs, 01.Jan.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je goreo luks hotel u Dubaiju njih dvoje su nas naterali da se stidimo sto smo ljudi

Veliki požar koji je sinoć zahvatio luksuzni hotel "Adres dauntaun" u centru Dubaija, bio je povod ovom paru da napravi selfi i napiše verovatno samo njima duhovit komentar.

Par je podelio ovu fotografiju uz natpis: "Srećna Nova godina Dubai. Neka vas Bog blagoslovi i čuva na sigurnom, uvek nas iznenadite sa najvećim vatrometom." Na društvenim mrežama su ljudi počeli da dele ove fotografije uz komentare kako to nije primereno.

Jedan je napisao da su to prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << idioti u 2016. godini.

Ogromna zgrada jednog od najluksuznijih hotela u centru Dubaija, u kojem je izbio požar u novogodišnjoj noći, jutros i dalje gori, više od 12 sati nakon što se zapalila.

Vlasti u Dubaiju su saopštile da je najmanje 14 osoba lakše povredjeno, dok je jedna osoba pretrpela srčani udar usled dima i guranja tokom evakuacije kasno sinoć, prenosi AP.

Požar u 63-spratnom hotelu "Adres dauntaun" izbio je sinoć oko 21.30 sati, a gradski vatrogasci jutros uglavnom sa zemlje posmatraju kako gore gornji spratovi, pošto ne mogu da do njih dopru šmrkovima iz vatrogasnih vozila.

Nova godina je, uprkos požaru, u Dubaiju proslavljena kako je i bilo planirano, uz raskošni vatromet sa obližnje Burdž Kalife, najviše zgrade na svetu, ispred koje se okupilo više stotina hiljada ljudi.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.