Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok RTV traži nova TV lica, neki novinari broje poslednje sate

Blizu 200 zaposlenih na Radio-televiziji Vojvodine od sutra će praktično ostati bez posla, budući da im je istekao ugovor sa agencijom preko koje su bili angažovani. Novi tender za njihovo angažovanje raspisan je tek pre nešto više od mesec dana, a juče, dva dana pre isteka ugovora, stopiran je zbog žalbe ponuđača.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skoro 200 novinara "na lizing" ostaje bez posla na RTV

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017

Blizu 200 zaposlenih na Radio-televiziji Vojvodine od sutra će praktično ostati bez posla, budući da im je istekao ugovor sa agencijom preko koje su bili angažovani. Novi tender za njihovo angažovanje raspisan je tek pre nešto više od mesec dana, a juče, dva dana pre isteka ugovora, stopiran...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.