Dojava o bombi u školi u Novom Sadu

Izvor: RTS, 29.Nov.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojava o bombi u školi u Novom Sadu

Policija pretražuje zgradu ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Novom Sadu zbog dojave da je postavljena bomba. Učenici i nastavnici su evakuisani.

Učenici i nastavnici Srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Novom Sadu evakuisani su danas iz zgrade zbog dojave da je postavljena bomba.

Kod škole je nekoliko policijskih vozila, a policija pretražuje zgradu.

Jedna profesorka najpre nije htela da pusti đake jer je smatrala da je reč o lažnoj dojavi, ali je to učinila nakon što su joj policajci zapretili krivičnom prijavom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dojava o bombi bila lažna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2013

Dojava o podmetnutoj bombi u Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" u Novom Sadu bila je lažna i nastava je ponovo normalizovana, uverila se ekipa RTV-a na licu mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.