Dojava o bombi u školi u Novom Pazaru; Na mejl stiglo sedam dojava

Izvor: B92, 07.Jun.2022, 00:11

Dojava o bombi u školi u Novom Pazaru; Na mejl stiglo sedam dojava

Novi Pazar -- Naselje Lug u Novom Pazaru bilo je večeras blokirano, a kontradiverzione jedinice izvršile su pregled u OŠ Desanka Maksimović zbog više dojava o bombi.

"Dojavu o bombi smo dobili u 19 sati i 33 minuta. Obavestili smo sve nadležne institucije. Deca koja su bila u to vreme na nastavi su odmah evakuisana, kao i svi uposleni. Nakon toga je, na školsku adresu, stiglo još nekoliko pretećih mejlova. Na kraju se ispostavilo da je dojava bila lažna", rekla je direktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << škole Vildana Hodžić.

Sve preteće poruke, koje su stigle na školski mejl, napisane su na engleskom jeziku, saznaje indeksonline.rs.

Kontradiverzione jedinice Policijske uprave Novi Pazar izvršili su pregled Škole, a ispostavilo se da je dojava o bombi bila lažna.

Danas, u 19 sati i 33 minuta na školsku email adresu stigla je zastrašujuća poruka, kojom se preti dizanjem škole u vazduh.

"Postavio sam bombu u vašu školu. Ako pokušate da pronađete bombu, detoniraće se dinamit", pisalo je u pretećoj poruci.

Ukupno sedam pretećih imejlova stiglo je na adresu osnovne škole "Desanka Maksimović" u Novom Pazaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.