Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorena preregistacije Rukometnog saveza BiH

Izvršni odbor Rukometnog saveza BiH na sjednici u Banjaluci donio je odluku da se izvrši preregistacija RS BiH tako da će budući Savez činiti Rukometni saveza RS i FBiH, s tim da će RS FBiH biti sastavljen od Saveza Herceg-Bosne i RS Kantona.

Cijeli postupak treba da bude gotov do kraja mjeseca kako bi bio usvojen novi Statut i kako bi Saveza bio preregistovan tako da ispunjava odbredbe Zakona o sportu BiH.

Na sastanku je istaknuto da će sve buduće odluke biti donosene na osnovu principa pariteta, koncenzusa i rotacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dogovorena preregistacija Rukometnog saveza BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2017

Izvršni odbor Rukometnog saveza BiH na sjednici u Banjaluci donio je odluku da se izvrši preregistacija RS BiH tako da će budući Savez činiti Rukometni savezi RS i FBiH, s tim da će RS FBiH biti sastavljen od Saveza Herceg-Bosne i RS Kantona...Cijeli postupak treba da bude gotov do kraja mjeseca...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.