Dodik žestoko odbrusio Pacoliju: Ministar LAŽNE DRŽAVE nije dobrodošao u Banjaluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik žestoko odbrusio Pacoliju: Ministar LAŽNE DRŽAVE nije dobrodošao u Banjaluku!

"Vrata nijedne institucije RS neće biti otvorena za njega!"

Ministar spoljnih poslova samoproglašenog Kosova Bedžet Pacoli nije dobrodošao u Banjaluku, gde ga je pozvao ministar inostranih poslova Igor Crnadak, kako bi se dodvorio zapadnim centrima moći, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik istakavši da to doživljava kao provokaciju.

Pročitajte i:

- Republika Srpska nije dala saglasnost da BiH prizna samoproglašeno Kosovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te ni ministar te lažne države ne može biti dobrodošao u Republiku Srpsku - rekao je Dodik, prenela je RTRS.

On je dodao da vrata nijedne institucije Republike Srpske neće biti otvorena za Pacolija.

- Potez ministra (spoljnih poslova BiH Igora) Crnatka da Pacolija pozove u Banjaluku doživljavamo kao provokaciju Republike Srpske na koju su ga nagovorili njegovi strani mentori i njegov partijski mentor Mladen Ivanic. Možda je Bedžet Pacoli najbolja mera njegovog ministrovanja i najbolji pokazatelj u čijem je interesu Crnadak radio četiri godine - naglasio je Dodik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.