Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodijeljene "Bilbord" muzičke nagrade

NA 24. dodjeli "Bilbord" muzičkih nagrada u nedjelju uveče u "Ti mobajl areni" u Las Vegasu, Adel je proglašena najboljom pjevačicom, Džastin Biber je dobio nagradu za najboljeg pjevača, a najbolji novi izvođač je reper Fiti Vep.

Među dobitnicima nagrada našli su se i Viz Kalifa, Rijana, Tejlor Svift, Drejk i Dejvid Geta, dok je Selin Dion pripalo priznanje "Bilbord ikona". Najviše nagrada, čak osam, kući je odnio kanadski muzičar Vikend. Na tročasovnoj ceremoniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dodjele nastupili su, između ostalih, Pink, Demi Lovato, Madona i Stivi Vonder (izveli omaž Princu), kao i Britni Spirs, koja je u petominutnom nastupu usijala atmosferu u areni, a u jednom trenutku je zajahala ogromnu gitaru, kao da jaše mehaničkog bika.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.