Dodić: OFK Beograd je tradicionalno neugodan protivnik

Izvor: Beta Video, 18.Sep.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: OFK Beograd je tradicionalno neugodan protivnik

NOVI PAZAR - Trener Novog Pazara Mladen Dodić izjavio je danas da je OFK Beograd tradicionalno neugodan protivnik za njegov tim. "Iako su godinama unazad bili poznati po mladim i talentovanim igračima, sada su u finišu prelaznog roka doveli nekoliko iskusnih igrača. Zbog toga, kao i mi, imaju problem da mnogi igrači nisu prošli pripreme i da će tim igračima trebati vremena da dođu do željene forme" rekao je Dodić.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodić: Fanatizmom do bodova

Izvor: Beta Video, 18.Sep.2015

NOVI PAZAR - Trener Novog Pazara Mladen Dodić izjavio je danas da je OFK Beograd u prošlom kolu pokazao određene slabosti, kao i njegov tim. "Te slabosti ne smeju da nam se ponavljaju, Iskustvo OFK Beograda je njihov glavni adut, ali se igra na našem terenu, kojeg mnogi nazivaju vrućim. Da bi bio...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.