Dodeljeni tablet računari najuspešnijim đacima sa Starog grada

Izvor: Danas, 08.Jul.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljeni tablet računari najuspešnijim đacima sa Starog grada

Petnaestu godinu za redom Gradska opština Stari grad nagrađuje najbolje učenike osnovnih i srednjih škola. Ove godine, 135 đaka dobilo je tablet računare kao nagradu za uspeh i zalaganje, ali i podstrek za uspešno dalje školovanje.

Sa najboljim đacima, njihovim roditeljima i profesorima razgovarali su predstavnici Opštine Stari grad na prijemu priređenom u svečanoj sali opštine.

- Ponosni smo što se na našoj opštini iz godine u godinu povećava broj đaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << koji ostvaruju odlične rezultate. Vredni i talentovani mladi ljudi su naša budućnost, a mi ćemo se truditi da ih podržimo, nagradimo njihov trud i pomognemo da što lakše nastave svoje školovanje - rekao je Marko Bastać član Veća u opštini Stari grad.

On je dodao da će opština nastaviti sa programima podrške osnovnim i srednjim školama koji će doprineti razvitku kreativnosti mlade generacije.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.