Dodeljene nagrade Lideri promena

Izvor: Blic, 27.Feb.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene nagrade Lideri promena

Američka privredna komora u Srbiji dodelila je večeras prvi put nagrade "Lideri promena" u šest kategorija za koje su glasali članovi komore.

Prepoznati kao modeli ponašanja u poslovnom svetu po inovativnosti, rezultatima, etičnosti, društveno odgovornom ponašanju, nagrade su dobili kompanija SBB, Stejsi Kenedi iz Filip Morisa, Jasmina Knežević iz Bel Medik, Miloš Blagojević iz Koka Kola Helenic i Fond Ana i Vlade Divac. Specijalnu nagradu dobila je kompanija Nordeus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Želimo da uspostavljanjem ove nagrade dodatno damo svoj doprinos u stvaranju okruženja u kome se vrednuju inovativnost, kreativnost i odgovorno poslovanje. Nagrađeni predstavljaju najbolji primer koji poslovna zajednica treba da sledi - rekla je Maja Piščević, izvršna direktorka AmChama.

Kompanija "SBB" je osvojila nagradu "Lider promena", uz obrazloženje da se način poslovanja i izvanredni rezultati ove kompanije ostvareni u proteklom period smatraju uzorom za sve ostale kompanije koje posluju u Srbiji.

U kategoriji "Poslovni ambasador lider promena" nagrađena je Stejsi Kenedi, generalni direktor kompanije "Filip Moris" za Srbiju, južnu i centralnu Evropu, koja je po glasovima članova AmCham-a svojim radom značajno doprinela promovisanju Srbije kao dobre destinacije za strane investitore.

Nagradu "Žena lider promena" ponela je dr Jasmina Knežević, direktorka klinike "Bel Medik" jer se svojom hrabrošću, talentom i uspehom izdvaja kao primer ženama, ali i ne samo ženama u poslovnom svetu.

AmCham je nagradio Miloša Blagojevića iz kompanije "Koka Kola Helenic" u kategoriji "Mladi i inovativni lider promena" zbog inovativnosti i kreativne energije kojom ovaj mladi menadžer unosi promene i postavlja standarde u poslovnom okruženju Srbije.

Za posebno angažovanje u projektima i društveno odgovornim inicijativama koje su od izuzetnog značaja za čitavu zajednicu, ali i koje trajno doprinose poboljšanju uslova života i rada u Srbiji, u kategoriji "Društveno odgovorni lider promena" nagrađena je Fondacija "Ana i Vlade Divac", navodi Komora u saopštenju.

Specijalnu nagradu koju dodeljuje Upravni odbor AmCham-a dobila je kompanija "Nordeus", kreator najpopularnije sportske igrice na Fejsbuku "Top Eleven" koja ima preko 12 miliona igrača širom sveta. Svojom korporativnom filozofijom i ostvarenim uspehom, Nordeus na najbolji mogući način menja Srbiju na bolje postavljajući nove standarde uspeha.

Američka privredna komora u Srbiji predstavlja više od 180 američkih, međunarodnih i domaćih kompanija koje su ukupno u Srbiji investirale četrnaest milijardi evra. Misija Američke privredne komore u Srbiji jeste da promoviše najbolja američka poslovna iskustva, vrednosti i odgovorno partnerstvo između Sjedinjenih Američkih Država i Srbije, koje vodi ka ekonomskom razvoju kroz trgovinu i investicije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AmCham dodelila nagrade „Lider promena“

Izvor: Akter, 28.Feb.2014, 11:18

Američka privredna komora u Srbiji dodelila je sinoć po prvi put nagrade „Lideri promena“ u ukupno šest kategorija za koje su glasali članovi komore

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.