Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2023, 15:02

Dodeljena priznanja "Žene u nauci" za 2023. godinu

Dobitnice Nacionalnih priznanja "Za žene u nauci" za 2023. godinu su Ana S. Dobrota, Isidora Kešelj i Milica Radaković, a nagrade im je dodelila ministarka nauke, tehnolooškog razvoja i inovacija Jelena Begović, koja je istakla da je za 13 godina nagrađeno 38 žena u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljene stipendije mladim naučnicama

Izvor: Danas, 25.Dec.2023

Ana Dobrota, docentkinja na Fakultetu za fizičku hemiju Univerziteta u Beogradu, Isidora Kešelj, docentkinja na Departmanu za biologiju i ekologiju Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i Milica Radaković, doktorandkinja na Departmanu za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.