Dodatne linije za Zadušnice

Izvor: Megafon.co, 01.Nov.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatne linije za Zadušnice

JKP Direkcija za javni gradski prevoz Zbog održavanja verskog praznika Zadušnice i povećanih zahteva za prevozom ka Novom Groblju, vanredna linija. U subotu 02. novembra 2019. godine, na delu trase redovne linije 8 biće otvorena vanredna linija 8L Trg Kralja Aleksandra – Novo Groblje. Biće 6 vozila na radu u intervalu od 7 minuta. U vremenskom periodu od 06:00 do 16:00 časova. Prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka obavljaće se sa 4 vozila. A u intervalima od >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << 18 do 19 minuta.
“Ovim putem želimo da uputimo apel svim sugrađanima da za potrebe prevoza do Novog Groblja koriste vozila javnog prevoza kako bi se izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju”, kažu iz Direkcije.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš će u petak, 01. novembra, raditi na otklanjanju kvarova i zameni neispravnih sijalica u Gornjoj Studeni i Čukljeniku. Planirana je i zamena sijalica na teritoriji GO Medijana i Crveni krst. Otklanjanje nedostataka na vertikalnoj signalizaciji biće izvedeno na Trgu Pavla Stojkovića i na Bulevaru Nikole Tesle.

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Naselje “Šljaka“,ulica Slaviše Cekića br. 18. Voda na ulici, u toku je raskovanje u ulici Slaviše Cekića br. 18, u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slaviše Cekića.
– Naselje “Šljaka“, ulica Supovačka br. 6. Voda na ulici, obavlja se raskopavanje u Supovačkoj ulici br. 6, u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Supovačkoj ulici.
– Naselje Mramorsko brdo. Voda na ulici, vrši se raskopavanje na Mramorskom brdu, u prvoj ulici od Batušinačkog puta. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.
– Ulica 25. maja br. 73 u naselju Ratko Jović. Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u ulici 25. maja, kod broja 73, u naselju Ratko Jović. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja u ulici 25. maja.
– Ulica Gabrovački put bb. Voda na zelenoj površini, nastavljaju se radovi od juče u ulici Gabrovački put, preko puta kafane“Bolji život“. Zbog popravke priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Gabrovački put.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.