Dodatna preventiva u niškoj Tržnici

Izvor: Megafon.co, 21.Jul.2020, 19:04

Dodatna preventiva u niškoj Tržnici

JKP Tržnica U saradnji sa Institutom za javno zdravlje i njihovom preporukom, direktor JKP Tržnice Goran Đorđević je dao nalog za preduzimanje dodatnih preventivnih mera zaštite protiv pandemije COVID-19.
Vidno su obeleženi pravci ulaza i izlaza sa pijaca. Na Tvrđavskoj i pijaci OTC, postavljene su barijere sa vidnim smerovima kretanja, kako bi kupcima olakšali prolaz. Na Cvetnoj pijaci su obeležene dve kapije za ulaz i dve za izlaz, takođe sa mini barijerama.
Ulaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << na svim pijacama je zabranjen bez zaštitne maske na licu. Prilikom ulaska na pijacu, radnici Tržnice obavljaju dezinfekciju ruku kupcima, prskajući ih odgovarajućim zaštitnim sredstvom.
Ista pravila važe i za zakupce, koji su takođe dužni da nose maske, poželjno i rukavice, i da povedu dodatno računa o ispravnosti i skladištenju robe, a sve u cilju pojačane kontrole zaštite od virusa.
JKP Parking servis U utorak, 21. jula, ekipe Parking servisa u Nišu radiće na zameni neispravnih sijalica, kao i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulicama Aleksandra Medvedeva, Knjaževačkoj, Braće Ignjatović, Jug Bogdanovoj, u selu Prosek i na teritoriji opština Palilula, Pantelej i Niška Banja.
Ekipe Parking servisa će obeležiti horizontalnu saobraćajnu signalizaciju i to u ulicama Dušana Popovića, Marina Držića, Borskoj, Studeničkoj i Bulevaru Nemanjića. Planirano je i obeležavanje biciklističke staze na Bulevaru Medijana.
JKP Naissus Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode biće:
– Gornji Matejevac, na dve lokacije do 15 sati;
– Selo Popovac, ulica Mileta Đurđanovića br. 92 do 15 sati;
– Mramorsko brdo, na više lokacija do 15 sati;
– Naselje Nikola Tesla, ul. Bulevar Sv. Cara Konstantina bb do 15 sati.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, bez struje biće:
– Od 08:00 do 10:00 – deo Durmitorske ulice;
– Od 08:00 do 15:00: delovi ulica Generala Bože Jankovića (br. 27), Vojvode Mišića (br. 61 i 75) i Vožda Karađorđa (br. 100);
– Od 08:30 do 12:00 – delovi ulica Vučjanske, Preševske, Mavrovske, Kotorske, Kurske i Živorada Kostića Moravca;
– Od 09:00 do 11:00 – delovi ulica Igmanske i Rtanjske;
– Od 09:00 do 12:00 – delovi ulica Kameničke i Boračke i delovi ulica Carigradske, Ruzveltove, Železničke i Čegarske u Niškoj Banji;
– Od 09:00 do 14:00 – delovi ulica Zaječarske, Alberta Anštajna, Žičke, Mileve Marić i Bulevara Nemanjića (br. 50) i deo Belotinca, Zaplanjske Toponice i Gornje Toponice;
– Od 11:00 do 13:00 – delovi ulica Jovana Skerlića, Vojvode Mišića (br. 105) i Todora Milovanovića (br. 8 i 10) i delovi Kruševačke, Milorada Čavdarevića, Prizrenske i Slavka Miletića u Brzom Brodu;

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.