Dočekaću novog premijera sa tortom

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 18:44

"Dočekaću novog premijera sa tortom"

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da mu ne pada teško to što uskoro više neće biti premijer.

On je istakao da će naslednika dočekati sa tortom.

"Ne, apsolutno. Ja, verujte, mislim da ću osetiti veliko olakšanje, s tim što su krenuli da prave vladu brzo, brzo, brzo i mislili smo da će to da bude do avgusta. Verujte, toliko ima obaveza da će vlada morati da radi celi avgust i ako se desi ta promena, dočekaćemo novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premijera sa tortom, kako dolikuje, i kulturno predati dužnost", kazao je Abazović u izjavi za podgoričku "Adrija TV".

Podsetimo, kada je Abazović preuzimao dužnost premijera, njegov prethodnik Zdravko Krivokapić odbio je da mu lično preda dužnost. Krivokapić mu je, umesto ličnog susreta, ostavio poruku:

"Proći će".

"Obzirom da imamo kršenje ustavnih i poslovničkih procedura, ne želim da simuliranjem redovnosti, pružam legitimitet očiglednom kršenju demokratski i pravnih postulata. U kabinetu sam ostavio jasnu poruku o prolaznosti: Proći će", napisao je Krivokapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) Abazović za Adria TV: Ne pada mi teško što više neću biti premijer, novog ćemo dočekati sa tortom

Izvor: Danas, 28.Jul.2023

Odlazeći predsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović odrično je, uz osmeh, odgovorio na pitanje ADRIA televizije da li mu teško pada što više neće biti premijer i da li ima kompleks od toga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.